Help ons met een gift om het verschil te maken in de levens van mensen. 

NL70 RABO 0104 2332 49 ten name van Stichting De Overbrugging, onder vermelding van ‘Gift’. Of maak een gift over door de QR-code te scannen.

Doelgroep

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom het even niet lekker loopt in je leven. Als je hulp nodig hebt om structuur aan te brengen en zaken weer op de rit te krijgen, kun je bij ons terecht.

Problematiek

Bij ons kun je hulp krijgen bij de volgende problemen:

  • psychische problemen
  • financiële problemen
  • relatieproblemen
  • geestelijk of lichamelijk misbruik
  • huisvestingsproblemen
  • het ontbreken van een zinvolle dagbesteding, zoals werk, school of andere bezigheden

Vaak spelen er meerdere problemen tegelijk. Misschien weet je zelf niet eens precies wat je nodig hebt, behalve dat je er zelf niet uitkomt. Ook in zo’n situatie zijn we er voor je om je weer op weg te helpen.

Problemen waarmee wij níet kunnen helpen

Ben je zwaar verslaafd, zijn je psychische problemen erg groot of wil je niet voldoen aan de voorwaarden van onze zorgovereenkomst? Dan is De Overbrugging niet de juiste plek voor jou. We zullen dan ons best doen je zo goed mogelijk door te verwijzen zodat je alsnog passende hulp kunt vinden.

Voorrang

Omdat we gevestigd zijn in Oud-Beijerland, geven we voorrang aan mensen uit de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Dit gebeurt in overleg met woningstichtingen en de diensten Sociale Zaken en Werkgelegenheid van deze gemeentes.

Kringloopwinkel

Openingstijden kringloopwinkel:

Woensdag:   10.00 – 16.00 uur 

Donderdag: 13.00 – 16.00 uur

Vrijdag:          10.00 – 16.00 uur

Zaterdag:      10.00 – 16.00 uur

Arie van Pelt krijgt Sociaal Impact Award toegekend