Sponsorbord onthuld

Sponsoren worden zichtbaar gemaakt bij De Overbrugging

Mede dankzij diverse sponsoren heeft Stichting De Overbrugging zich kunnen ontwikkelen tot een goed lopende organisatie. Als blijk van waardering aan al deze gulle gevers wordt op maandag 20 juni 2016 door prof. Dr. C.P. Veerman een bord onthuld waarop alle namen prijken van de grote sponsoren.

Sinds april 2013 is Stichting De Overbrugging gevestigd in het Thomascentrum (de voormalige Thomaskerk) aan de Margrietstraat te Oud-Beijerland. Dit gebouw stond al een aantal jaren leeg en is eigendom van HW Wonen. In goed overleg met de gemeente Oud-Beijerland heeft HW Wonen besloten het voormalige kerkgebouw in gebruik te geven aan stichting De Overbrugging.

 

Vele sponsoren hebben ertoe bijgedragen dat Stichting De Overbrugging zich heeft kunnen ontwikkelen tot de organisatie die het nu is in een gebouw dat prima is aangepast.

Als dank en blijk van waardering aan alle sponsoren is er een bord ontworpen waarop alle namen van de sponsoren vermeld staan. Dit bord blijft permanent hangen in de hal van het gebouw.

Maandag 20 juni 2016 werd het bord officieel onthuld door Prof. Dr. C.P. Veerman, oud minister van Landbouw en woonachtig in de Hoeksche Waard.

fotos onthulling sponsorbord

Kringloopwinkel

 

Kringloopwinkel

Met ingang van woensdag 17 maart 2021, gaat onze kringloopwinkel weer open. Wel moet er van tevoren een afspraak gemaakt worden. Bel van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur 0186-613410 en kies 1 om een afspraak te maken.

U kunt ook mailen voor een afspraak naar: kringloopwinkeldeoverbrugging@gmail.com. Vermeld dan wel uw telefoonnummer, dan kunnen we u bellen voor een afspraak.

U heeft 30 minuten om iets van uw gading te vinden.

Gebruik van een winkelmandje is verplicht en ook alle regels van het RIVM zijn van toepassing. Maak snel een afspraak!

 

klik hier voor:

Het Kompas 11-11-2020- ‘Een klein beetje interesse tonen kan al zoveel betekenen’