Sponsorbord onthuld

Sponsoren worden zichtbaar gemaakt bij De Overbrugging

Mede dankzij diverse sponsoren heeft Stichting De Overbrugging zich kunnen ontwikkelen tot een goed lopende organisatie. Als blijk van waardering aan al deze gulle gevers wordt op maandag 20 juni 2016 door prof. Dr. C.P. Veerman een bord onthuld waarop alle namen prijken van de grote sponsoren.

Sinds april 2013 is Stichting De Overbrugging gevestigd in het Thomascentrum (de voormalige Thomaskerk) aan de Margrietstraat te Oud-Beijerland. Dit gebouw stond al een aantal jaren leeg en is eigendom van HW Wonen. In goed overleg met de gemeente Oud-Beijerland heeft HW Wonen besloten het voormalige kerkgebouw in gebruik te geven aan stichting De Overbrugging.

 

Vele sponsoren hebben ertoe bijgedragen dat Stichting De Overbrugging zich heeft kunnen ontwikkelen tot de organisatie die het nu is in een gebouw dat prima is aangepast.

Als dank en blijk van waardering aan alle sponsoren is er een bord ontworpen waarop alle namen van de sponsoren vermeld staan. Dit bord blijft permanent hangen in de hal van het gebouw.

Maandag 20 juni 2016 werd het bord officieel onthuld door Prof. Dr. C.P. Veerman, oud minister van Landbouw en woonachtig in de Hoeksche Waard.

fotos onthulling sponsorbord

Vriend worden?

U kunt vriend worden van Stichting De Overbrugging. Deze vriendschap kost slechts € 10,00 per persoon per jaar, maar als deze vriendschap u meer waard is mag u uiteraard meer geven. Met dit gebaar ondersteunt u Stichting De Overbrugging.

Kringloopwinkel

 

Contactgegevens Kringloopwinkel

Telefoon: 0186 61 34 10 ( uitsluitend tijdens onze openings-uren woensdag t/m zaterdag  10:00-16:00 uur. )

Email (uitsluitend voor de kringloopwinkel): overbrugging.obl@gmail.com      of expeditie.overbrugging@gmail.com

 

SDO ontvangt nieuwe auto en gift Rotary

klik hier voor artikel Het kompas  6 dec 2019