Stimuleringsprijs “Sabina van Beijeren prijs” (2017)

OUD-BEIJERLAND – Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis maakte burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld vanmiddag de winnaars van de Sabina van Beijeren prijs bekend. Waarna de prijs, een beeldje (gemaakt door kunstenaar Jos Gielen) en een oorkonde, werd uitgereikt door Bianca en Manon, dochters van de heer Koen Visser. De heer Visser riep in 2012 namelijk de Sabina van Beijeren prijs én de gelijknamige stichting in het leven.

De eerste prijswinnaar, stichting Zomerkind, mocht in de persoon van Mirjam Peters een bedrag van € 3.000,- in ontvangst nemen voor de aanschaf van twee Innowalks (dynamische sta-orthese die kinderen met een lichamelijke beperking helpt bij het maken van herhaalde loopbewegingen).

Ook dominee Lyonne Verschoor van de protestantse gemeente De Open Hof mocht de stimuleringsprijs van € 3.000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt gebruikt voor de noodzakelijke uitbreiding van de keuken van De Open Hof onder meer voor het maken van lunches voor en door cliënten van Pameijer.

Namens stichting De Overbrugging nam Hanneke Olthof tot slot de stimuleringsprijs van € 1.000,- in ontvangst om de tweede fase van het werk/leerproject van de stichting tot een succes te maken. Dit project wil jongeren nieuwe kansen geven en daarmee een zinvolle toekomst en een gezond leven.

foto’s Sabina van Beijerenprijs 2017

Kringloopwinkel

Openingstijden kringloopwinkel:

 

Woensdag: 10.00 – 16.00 uur

Vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

 

Goederen inleveren kan uitsluitend tijdens de openingstijden op woensdag en vrijdag.