Stimuleringsprijs “Sabina van Beijeren prijs” (2017)

OUD-BEIJERLAND – Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis maakte burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld vanmiddag de winnaars van de Sabina van Beijeren prijs bekend. Waarna de prijs, een beeldje (gemaakt door kunstenaar Jos Gielen) en een oorkonde, werd uitgereikt door Bianca en Manon, dochters van de heer Koen Visser. De heer Visser riep in 2012 namelijk de Sabina van Beijeren prijs én de gelijknamige stichting in het leven.

De eerste prijswinnaar, stichting Zomerkind, mocht in de persoon van Mirjam Peters een bedrag van € 3.000,- in ontvangst nemen voor de aanschaf van twee Innowalks (dynamische sta-orthese die kinderen met een lichamelijke beperking helpt bij het maken van herhaalde loopbewegingen).

Ook dominee Lyonne Verschoor van de protestantse gemeente De Open Hof mocht de stimuleringsprijs van € 3.000,- in ontvangst nemen. Dit bedrag wordt gebruikt voor de noodzakelijke uitbreiding van de keuken van De Open Hof onder meer voor het maken van lunches voor en door cliënten van Pameijer.

Namens stichting De Overbrugging nam Hanneke Olthof tot slot de stimuleringsprijs van € 1.000,- in ontvangst om de tweede fase van het werk/leerproject van de stichting tot een succes te maken. Dit project wil jongeren nieuwe kansen geven en daarmee een zinvolle toekomst en een gezond leven.

foto’s Sabina van Beijerenprijs 2017

Kringloopwinkel

 

Kringloopwinkel

Met ingang van woensdag 17 maart 2021, gaat onze kringloopwinkel weer open. Wel moet er van tevoren een afspraak gemaakt worden. Bel van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur 0186-613410 en kies 1 om een afspraak te maken.

U kunt ook mailen voor een afspraak naar: kringloopwinkeldeoverbrugging@gmail.com. Vermeld dan wel uw telefoonnummer, dan kunnen we u bellen voor een afspraak.

U heeft 30 minuten om iets van uw gading te vinden.

Gebruik van een winkelmandje is verplicht en ook alle regels van het RIVM zijn van toepassing. Maak snel een afspraak!

 

klik hier voor:

Het Kompas 11-11-2020- ‘Een klein beetje interesse tonen kan al zoveel betekenen’