Prinses Beatrix opent nieuwe locatie Stichting De Overbrugging

Stichting De Overbrugging beschikt sinds enige tijd over een eigen locatie in Oud-Beijerland, de voormalige Thomaskerk aan de Margrietstraat. Dinsdag 27 mei 2014 wordt deze om 10.30 uur officieel geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix. De aanwezigheid van de Prinses bij de officiële opening maakt deze dag voor de medewerkers, cliënten en vele vrijwilligers van de stichting extra speciaal.
Na vele jaren zoeken beschikt de stichting sinds april 2013 over het voormalige kerkgebouw aan de Margrietstraat 2 te Oud-Beijerland.

In de kringloopwinkel en de ontmoetingsruimte werken, behalve veel vrijwilligers, ook cliënten in het kader van dagbesteding.

Inmiddels heeft het gebouw een multifunctionele bestemming gekregen voor de gehele gemeente Oud-Beijerland en voor de wijk Croonenburgh in het bijzonder.

De stichting werkt met heel veel vrijwilligers uit alle geledingen van de Oud-Beijerlandse samenleving. Dit maakt het project juist zo uniek.

Gedurende de afgelopen maanden heeft een grote groep vrijwilligers keihard gewerkt om het gebouw op te knappen en geschikt te maken voor de activiteiten die hier worden uitgevoerd.

Bijzonder daarbij is dat dit hele project functioneert zonder subsidie; alle kosten worden gedekt uit giften, sponsoring, opbrengst kringloopwinkel e.d.

Officiële opening

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix opent op dinsdag 27 mei 2014 om 10.30 uur de nieuwe locatie officieel. Aansluitend hierop maakt zij kennis met de medewerkers, cliënten en vrijwilligers. Stichting De Overbrugging wil met de feestelijke opening ook de vele vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

fotos opening locatie  27-05-2014

Kringloopwinkel

 

Kringloopwinkel

Met ingang van woensdag 17 maart 2021, gaat onze kringloopwinkel weer open. Wel moet er van tevoren een afspraak gemaakt worden. Bel van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur 0186-613410 en kies 1 om een afspraak te maken.

U kunt ook mailen voor een afspraak naar: kringloopwinkeldeoverbrugging@gmail.com. Vermeld dan wel uw telefoonnummer, dan kunnen we u bellen voor een afspraak.

U heeft 30 minuten om iets van uw gading te vinden.

Gebruik van een winkelmandje is verplicht en ook alle regels van het RIVM zijn van toepassing. Maak snel een afspraak!

 

klik hier voor:

Het Kompas 11-11-2020- ‘Een klein beetje interesse tonen kan al zoveel betekenen’