Geven

De Overbrugging ontvangt voor de geleverde zorg geen vergoeding van de gemeente of zorgverzekeraar. We zijn grotendeels afhankelijk van giften.

Eenmalige gift

Wil je een eenmalige donatie doen? Maak dan je gift over naar rekeningnummer NL70 RABO 0104 2332 49 op naam van Stichting De Overbrugging, onder vermelding van ‘Gift’.
Wil je dat het geld gebruikt wordt voor een specifiek project? Vermeld dan de naam van het project, bijvoorbeeld ‘Fietsenplan’.

Vriend worden

Wil je ons steunen met een maandelijkse gift? Word dan ‘Vriend van De Overbrugging’. Vul hiervoor het machtigingsformulier in.

Als Vriend houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond De Overbrugging en word je als eerste geïnformeerd over uitverkoop of aanbiedingen van onze kringloopwinkel. Daarnaast organiseren we jaarlijks een gezellige bijeenkomst waarbij alle Vrienden van De Overbrugging welkom zijn op onze hoofdlocatie.

Sponsoring

Wil je als bedrijf De Overbrugging sponsoren met een financiële bijdrage? Of zie je andere manieren waarop je organisatie ons werk kan ondersteunen? Dan horen we graag van je! Neem contact op via info@deoverbrugging.nl We vertellen je graag meer over wat we doen.

handen met hart

Kringloopwinkel

Openingstijden kringloopwinkel:

Woensdag:   10.00 – 16.00 uur 

Donderdag: 13.00 – 16.00 uur

Vrijdag:          10.00 – 16.00 uur

Zaterdag:      10.00 – 16.00 uur

t/m 8 juni: 50% korting op speelgoed en spelletjes

Arie van Pelt krijgt Sociaal Impact Award toegekend