Creatief Lokaal is één van de winnaars Sabina van Beijeren Prijs (2015)

Drie Oud-Beijerlandse initiatieven krijgen donderdag 18 juni in het gemeentehuis van Oud-Beijerland de Sabina van Beijerenprijs uitgereikt door de heer Koen Visser nadat burgemeester K. Tigelaar als voorzitter van de jury de prijswinnaars bekend heeft gemaakt.. Deze stimuleringsprijs, die bestaat uit een beeldje en een geldbedrag, is in 2012 in het leven geroepen door de heer Koen Visser en hij heeft speciaal hiervoor de Sabina van Beijeren Stichting opgericht. De doelstelling van de Sabina van Beijeren Prijs is het versterken van de sociale cohesie binnen de samenleving.

De drie instanties die de Sabina van Beijerenprijs in ontvangst mogen nemen zijn de EHBO-vereniging, afdeling Oud-Beijerland, basisschool De Zevensprong en het Creatief Lokaal van stichting De Overbrugging. Zij hebben ieder voor zich een project aangemeld dat in aanmerking komt voor de prijs.

De initiatiefnemers van het Creatief Lokaal van De Overbrugging willen meer materiaal aanschaffen voor de creatieve open ochtenden die zij opzetten voor mensen met een verslavingsachtergrond en/of psychische problemen. Werken met de handen maakt het hoofd leeg, blijkt in de praktijk.

Vriend worden?

U kunt vriend worden van Stichting De Overbrugging. Deze vriendschap kost slechts € 10,00 per persoon per jaar, maar als deze vriendschap u meer waard is mag u uiteraard meer geven. Met dit gebaar ondersteunt u Stichting De Overbrugging.

Kringloopwinkel

 

Contactgegevens Kringloopwinkel

Telefoon: 0186 61 34 10 ( uitsluitend tijdens onze openings-uren woensdag t/m zaterdag  10:00-16:00 uur. )

Email (uitsluitend voor de kringloopwinkel): overbrugging.obl@gmail.com      of expeditie.overbrugging@gmail.com

 

SDO ontvangt nieuwe auto en gift Rotary

klik hier voor artikel Het kompas  6 dec 2019