Creatief Lokaal is één van de winnaars Sabina van Beijeren Prijs (2015)

Drie Oud-Beijerlandse initiatieven krijgen donderdag 18 juni in het gemeentehuis van Oud-Beijerland de Sabina van Beijerenprijs uitgereikt door de heer Koen Visser nadat burgemeester K. Tigelaar als voorzitter van de jury de prijswinnaars bekend heeft gemaakt.. Deze stimuleringsprijs, die bestaat uit een beeldje en een geldbedrag, is in 2012 in het leven geroepen door de heer Koen Visser en hij heeft speciaal hiervoor de Sabina van Beijeren Stichting opgericht. De doelstelling van de Sabina van Beijeren Prijs is het versterken van de sociale cohesie binnen de samenleving.

De drie instanties die de Sabina van Beijerenprijs in ontvangst mogen nemen zijn de EHBO-vereniging, afdeling Oud-Beijerland, basisschool De Zevensprong en het Creatief Lokaal van stichting De Overbrugging. Zij hebben ieder voor zich een project aangemeld dat in aanmerking komt voor de prijs.

De initiatiefnemers van het Creatief Lokaal van De Overbrugging willen meer materiaal aanschaffen voor de creatieve open ochtenden die zij opzetten voor mensen met een verslavingsachtergrond en/of psychische problemen. Werken met de handen maakt het hoofd leeg, blijkt in de praktijk.

Kringloopwinkel

 

Kringloopwinkel

Met ingang van woensdag 17 maart 2021, gaat onze kringloopwinkel weer open. Wel moet er van tevoren een afspraak gemaakt worden. Bel van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur 0186-613410 en kies 1 om een afspraak te maken.

U kunt ook mailen voor een afspraak naar: kringloopwinkeldeoverbrugging@gmail.com. Vermeld dan wel uw telefoonnummer, dan kunnen we u bellen voor een afspraak.

U heeft 30 minuten om iets van uw gading te vinden.

Gebruik van een winkelmandje is verplicht en ook alle regels van het RIVM zijn van toepassing. Maak snel een afspraak!

 

klik hier voor:

Het Kompas 11-11-2020- ‘Een klein beetje interesse tonen kan al zoveel betekenen’